Herroepingsrecht

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. dan krijgt u het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd, mits de producten onbeschadigd zijn en geen waardevermindereing hebben ondergaan als gevolg van uw behandeling daarvan. 

Waardevermindering kan ook optreden als gevolg van onnodig beschadigde verpakkingen, terwijl die bij een zorgvuldige behandeling vrijwel onbeschadigd hadden kunnen blijven. Ook de volgende koper wil uiterard een perfect verpakt product ontvangen!

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in dinfo@rotterdamknives.come originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rotterdamknives.comWij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product binnen die termijn reeds in goede orde retour ontvangen is.

© 2016 - 2024 RotterdamKnives | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel