"Anti-graai" of paniek alarm zwart

Vorige Artikel 10 van 44 Volgende
€ 6,75 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

130 decibel alarm.

Werkt als het pennetje er uit wordt getrokken.

Je kunt de alarm op twee manieren gebruiken:

1) Persoonlijke alarm

Bevestig de alarm aan je jas, riem of iets anders met behulp van het ringetje. Als je in gevaar komt kun je aan de koord trekken. De alarm is 130 decibel. Hiermee trek je aandacht van iedereen in de buurt. Boosdoeners kunnen worden afgeschrikt, hulpverleners kunnen worden gewaarschuwd. Stop het alarm door het pennetje er weer in te stoppen (verlies het koordje met pennetje niet!)

2) Bagage alarm.

Bevestig de alarm aan je tas of koffer en maak het koordje vast aan jezelf, of aan een tafel of stoel. Als iemand je koffer graait dan wordt het pennetje er uit getrokken en de dief zit met een koffer in zijn handen met een alarm van 130 decibel. Het is te verwachten dat de dief je koffer laat vallen en de benen neemt. In ieder geval ben je gewaarschuwd. De dief kan de alarm niet uitzetten omdat het pennetje nog vastzit aan jezelf of aan een vast object.

De alarm heeft ook een zaklampje, maar het is wellicht verstandig dit niet te gebruiken, zodat de batterijen altijd vers zijn. Anders heb je misschien niets aan je alarm!

Inclusief 3x LR44 batterijen.

Extra batterijen zijn on-line goed verkrijgbaar.

Neem een paar alarms mee op vakantie!

© 2016 - 2021 RotterdamKnives | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.