Praag - een eerlijke gids!

Vorige Artikel 6 van 9 Volgende

Overweeg je een bezoek aan Praag? Dat is zeer zeker de moeite waard. 

Helaas zit er aan Praag een soort donker randje. Ondanks al het moois wat je daar aantreft, is er een groot gevaar om opgelicht te worden. En als je niet zoveel reiservaring hebt, dan is dat gevaar helaas behoorlijk groot.

Gelukkig heeft een trotse inwoner van Praag een prachtig naslagwerk gemaakt, die je in staat stelt om de belangrijkste oplichingspraktijken te doorzien en om van de echte mooie winkels, restaurants, cafes bn dergelijke te genieten.

Het boek is ook prachtig vormgegeven en geproduceerd!

Dit boek is bestelbaar op zijn website : https://honest.blog .  Wil je een voorproefje? Op YouTube staan een heleboel films met voorbeelden van deze verschrikkelijke praktijken! 

Ga goed voorbereid naar Praag en maak er een geweldige ervaring van!

 

Noot: Wikipedia vermeldt dat er in Tsjechië geen restricties zijn op het dragen van een mes: 

Czech Republic

Czech weapon law from the year 2002 concerns firearms only,[20] with no other legislation concerning knives in existence (with the exception of the paragraphs of the penal code penalizing the use of any weapons in criminal offenses). This means there are no restrictions on the possession or carrying of any types of knives or swords, whether openly or in concealed manner.

Wij raden je aan om de situatie altijd nog een keer te checken voordat je vertrekt.

© 2016 - 2023 RotterdamKnives | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel