Onze Beloftes

Artikel 1 van 1

Onze beloftes en spelregels

Gratis verzending boven de 65 euro:

Bestellingen boven de 65 euro worden binnen Nederland zonder kosten verzonden*.

14 dagen recht van retour:

Producten mogen, mits onbeschadigd, binnen 14 dagen worden geretourneerd*.

Laagste Prijsgarantie: 

Wanneer je binnen 10 dagen na bestelling ons bewijs stuurt van een in Nederland gevestigde retailer die een identiek product verkocht op de datum van aankoop voor een lager bedrag, inclusief additionele kosten zoals de kosten van verzending, dan het bedrag waaarvoor je het product van ons hebt gekocht, dan vergoeden wij je het verschil binnen 7 dagen. Zie de voorwaarden hieronder.*

* Hoofdregels: 

         Verzendkosten

 • Als het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan 65 euro, berekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland. 
 • Als een deel van het product wordt geretourneerd, waardoor het bedrag van de uitgave onder de 65 euro komt, dan worden de verzendkosten alsnog verrekend. Anders zou men altijd extra dingen kunnen bestellen om boven de 65 euro uit te komen, en het niet gewenste deel terugsturen.

  Retouren

   
 • De geldende consumentenregels voor retouren zijn geldig. Dat wil zeggen dat indien het product in waarde is verminderd, de waardevermindering kan worden verrekend in de terugbetaling. Wij wijzen je er op dat ingeval van messen ieder vlekje op een lemmet tot een behoorlijke prijsvermindering kan leiden. Ook onnodige beschadigingen van de verpakking kunnen tot extra kosten leiden. Wij verzoeken je daarom vriendelijk verpakkingen altijd zo voorzichtig mogelijk te openen. Uiteraard begrijpen wij dat dat voor blisterverpkakkingen niet mogelijk is. We zullen daar nooit moeilijk over doen. Wat we van jou vragen is om het product en de verpakking zo zorgvuldig mogelijk te behandelen zolang je niet zeker weet dat je het product wilt behouden. Alleen dan zijn we in staat om concurrerende prijzen te hanteren en leuke aanbiedingen te ontwerpen. Ons dank alvast daarvoor!
 • De kosten van retouren zijn voor je eigen rekening.

         Laagste prijsgarantie

            Onze laagste prijsgarantie is gebaseerd op de volgende marktconforme principes:

 • Ondanks al de onderstaande regels, willen wij je welwillend zijn om je in een open en eerlijke concurrentie een prijs te bieden die lager is dan anderen, die eveneens in open en eerlijke concurrentie met ons zijn. De regels zijn bedoeld om redelijkheid na te streven en misbruik te voorkomen. Heb je een vraag hierover, neem altijd contact met ons op. Wij zijn er van overtuigd dat wij er op een goede manier uitkomen!
 • De laagste prijsgarantie geldt ook bij acties en kortingen van concurrenten. Dit geldt voor gewone acties bij concurrenten, niet voor uitverkoopacties.

 • De laagste prijsgarantie geldt bij prijzen van Nederlandse concurrenten.
  De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. E.e.a. moet blijkeen uit een afschrift van de Kamer van Koophandel (die wij zullen opvragen). Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel of een "partijtje" verkopen.
 • De laagste prijsgarantie geldt bij prijzen van officieel in Nederland door de importeur geimporteerde producten.
  De prijsgarantie geldt niet voor producten die via zogenaamde "parallel-import:" in Nederland zijn ingevoerd. Dergelijke importen kunnen illegaal zijn. Ingeval van twijfel kunnen wij vragen om een van de (leverancier van de) betreffende aanbieder, dat hun product afkomstig is van de Nederlandse importeur. De "boosdoeners"  op het gebied van parallelimport zijn overigens doorgaans bekend in de branche!
 • De laagste prijsgarantie geldt bij prijzen van internetaanbieders. 
  Ook op het internet geldt dit alleen voor concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. 
 • De laagste prijsgarantie geldt voor identieke artikelen.
  Identiek betekent voor ons dat de producent, typeaanduiding enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn. Voorwaarde is ook dat het gaat om dezelfde verpakkingseenheden resp. verpakkingen.
 • De laagste prijsgarantie geldt alleen als het produkt van onze concurrent uit voorrad leverbaar is.  
  "Uit voorraad" betekent dat het product op de werkdag van de aanbieding op een fysieke locatie kan worden opgehaald of bij een internet aanbieding binnen 24 uur wordt verzonden. Immers, concurrenten kunnen makkelijker producten met een lagere verkoopprijs aanbieden wanneer zij geen voorraad hoeven te houden.
 • De laagste prijsgarantie geldt voor prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn of waren.
  Wanneer een prijs van Rotterdam Knives vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide prijzen op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij minstens geldig (geweest) zijn voor 1 dag.
 • De laagste prijsgarantie geldt tot 10 dagen na de aankoop.
  Er kan tot 10 dagen na de aankoop aanspraak worden gemaakt op de laagste prijsgarantie.
 • De laagste prijsgarantie geldt niet voor concurrenten en wederverkopers.
  Het geldt niet voor concurrenten en wederverkopers die de gekochte artikelen niet zelf gebruiken. Anders kunnen er pogingen zijn om grote hoeveelheden zeer gunstig in te kopen via de laagste prijsgarantie en dit dan door te verkopen om hiermee winst te willen maken ten koste van onze klanten.
 • De laagste prijsgarantie geldt niet voor uitverkopen of voor retourgoederen
  Gereduceerde prijzen in het kader van uitverkopen, seizoensuitverkopen of uitverkopen van individuele producten kunnen niet geldend gemaakt worden voor de laagste prijsgarantie. Wanneer producten worden aangeboden voor een lagere prijs omdat ze eerder door een koper zijn geretourneerd, of omdat ze op een veiling van dergelijke producten zijn opgekocht en weer te koop worden aangeboden, dan geldt de prijsgarantie niet. De prijs is immers in die gevallen geen normale marktprijs.
 • De laagste prijsgarantie geldt voor de totale waarde van de betreffende levering.
 • Onze prijzen worden mede bepaald door andere voordelen die wij bij de levering mee-leveren, zoals de kosten van gratis verzending, de waarde van spaarpunten en van gratis mee-geleverde producten of van met korting mee-geleverde producten. Prijzen van concurrenten die dergelijke additionale leveringen niet plegen dienen eerst te worden verhoogd met de consumentenprijs/-waarde van die leveringen voordat ze op objectieve wijze kunnen worden vergeleken.
 • De laagste prijsgarantie geldt niet voor veilingen of outletgoederen.
  De prijzen van Rotterdam Knives kunnen niet vergeleken worden met prijzen die in het kader van (internet-)veilingen tot stand komen, of die worden gehanteerd door opkopers van producten die deze producten opkopen en vervolgens via outlet stores e.d., weer verkopen.
 • De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijzen die alleen gelden voor een beperkte klantenkring.
  De laagste prijsgarantie geldt voor de prijzen van onze concurrenten die zijn toegekend aan een artikel en die aan alle klanten aangeboden worden. Dit geldt ook voor de herkenbare prijsaanduiding op het artikel respectievelijk op het schap. Daarnaast moet de prijs minstens een week geldig zijn. Tenslotte gelden de prijzen van Rotterdam Knives ook voor iedereen en op ieder moment. Als de prijzen van een concurrent alleen voor bepaalde klanten gelden, dan kunnen die geen basis vormen voor een objectieve prijsvergelijking.
 • De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijsgaranties.
  Basis van de laagste prijsgarantie is altijd de prijs van een artikel. Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een prijsgarantie toegepast heeft, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.
 • De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijzen van anderen die zijn vastgesteld op grond van andere prestaties.
  Wanneer een concurent de (lagere) prijs afhankelijk heeft gemaakt van het kopen van andere producten, of het kopen van een bepaald hoeveelheid producten, of het verrichten van een andere prestatie, dan geldt die lagere prijs niet als een marktprijs maar als een voordeel voor andere prestaties, en kan niet worden gebruikt in het kader van de laagste prijsgarantie.
 • De laagste prijsgarantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig en systematisch onderboden wordt.

 

 

© 2016 - 2022 RotterdamKnives | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.