Uit voorraad leverbaar

"Anti-graai-" kabeltje met schroefkarabijn - 1 meter

Vorige Artikel 8 van 40 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)

Veiligheidskabel om tijdelijk je handtas, cameratas of andere waardevolle spullen vast te maken aan een object, zoals een strandstoel of een tafelpoot, zodat niemand even snel je tas kan pakken als je niet oplet. Dit geeft gemoedsrust om bjvoorbeeld op een terras te zitten of naar het strand te gaan zonder je telkens zorgen te maken over je spullen. 

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je je spullen onbeheerd ergens achterlaat, maar de combinatie van een onopvallend staaldraadje en een schroefkarabijn maakt het voor tasjesdieven moeilijk om je spullen snel te graaien als je even niet oplet, terwijl het voor jezelf redelijk makkelijk blijft om de karabjn open of dicht te doen.

Wil je meer veiligheid, dan kun je uiteraard een hangslotje gebruiken, maar wederom zou dit alleen veilig zijn als je in de buurt, in ieder geval in het zicht, van je spullen blijft. Het blijft maar een dun kabeltje. Hij is niet door te snijden met een mes, maar wel met een professionele draadtang. Dus prima voor in een restaurant of op een terras, maar niet om je spullen onbeheerd achter te laten.

Je kunt ook een kleine tas vast maken aan een koffer, of een paar rugzakken aan elkaar vastmaken, waardoor een dief ze allemaal moet kunnen dragen wil hij er mee vandoor gaan. 

Het kabeltje is ook handig als je op de trein even een dutje wilt doen, maar houd dan de karabijn of het slot uit het zicht, zodat niemand precies weet hoe je spullen vastzitten. Alles wat je kunt doen om dieven af te schrikken of onzeker te maken over hun kansen is beter dan niets! Ze kiezen dan vermoelijk een makkelijker prooi! 

Het kabeltje past heel makkelijk in een jaszak of in je handtas, zodat je hem altijd bij je kunt dragen.

Leveringsomvang:

1 x Geplastificeerd staalkabeltje, 1 meter lang, diameter ca. 2mm - kies een kleur!
1x Afmeting karbijnsluiting:  36.5mm x 4.5mm x 10mm

© 2016 - 2022 RotterdamKnives | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.