Kamperen in hartje Parijs

Vorige Artikel 11 van 12 Volgende

Een weekendje Parijs? Mits toegestaan door de Corona maatregelen is het verblijf op de Camping de Paris zeer betaalbaar en super handig. Binnen 10minuten zit je met het busje van de camping bij de metro, en dan ligt heel Parijs aan je voeten! Je kunt ook heel makkelijk met de fiets in Parijs rondrijden. Als je behoefte hebt aan meer comfort dan zijn er ook huisjes te huur.

Pas op voor tasjesdieven en zakkenrollers (in de stad, niet op de camping). Ze zijn bijna overal op de metro en bij touristenplekjes! Stop alles van waarde diep in je binnenzakken en draag geen tas met waardevolle spullen, tenzij die goed om je schouders of nek hangt. Vertrouw niemand die dicht bij je komt staan. Ze werken vaak in teams, waarbij de ene je afleidt (soms door zogenaamd per ongeluk tegen je aan te lopen) en de ander je spullen jat. Ze zijn er in allerlei soorten - jonge jongens en meiden, oudere mannen en vrouwen. En ze bereiden zich goed voor. Als je ergens je portemonnaie tevoorschijn haalt om bijvoorbeeld een metrokaart te kopen, dan zien ze precies waar je hem terugstopt en dan gaan ze je volgen,totdat er gelegenheid is om recht op het doel af te gaan. Als je bewust bent van het feit dat dit soort tuig rondloopt, dan ben je al een heel eind in het voorkomen dat je slachtoffer wordt. 

Binnenkort komt nog een blog over veiligheid van je spullen. Kijk alvast naar ons assortiment PACSAFE producten - ideaal voor een stedentrip, ook bijvoorbeeld naar Amsterdam!

Vervelende voorzorgsmaatregelen? inderdaad. Maar als je eenmaal hierop bent voorbereid, dan kun je rustig genieten van een paar daagjes weg in een unieke omgeving!

Voor meer informatie: https://www.campingparis.fr/nl/

© 2016 - 2022 RotterdamKnives | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.