Uit voorraad leverbaar

COMBI AANBIEDING: Een stelletje Ratten!

Artikelnummer: RAT COMBI
Vorige Artikel 6 van 7 Volgende
€ 115,90 € 94,95 (inclusief btw)

Ontario Knife RAT-1 PEOK 8848 en Ontario Knife RAT-II Folder OK 8860 samen

Het Ontario RAT zakmes is eigenlijk een oervoorbeeld waar alle andere zakmessen zich aan kunnen meten. Sterk, bruikbaar, comfortabel en uitermate degelijk! Ook voor professionals kunnen deze messen zich prima standhouden tegenover zelfs de duurste luxere modellen.

De RAT 1 is nogal groot en leent zich vooral voor vakanties, kamperen, flink werk zoals het klein maken van vele grote kartonnen dozen en dergelijke klussen. Je merkt hem heel goed in je broekzak en hij valt goed op als je hem tevoorschijn haalt. Dat is niet altijd wat men wil - tenzij je bijvoorbeeld in de bouw werkt. Maar het mes trekken op kantoor om een appeltje te schillen zal waarschijnlijk de wenkbrouwen doen fronsen!

De RAT 2 is aanzienlijk kleiner, maar niet minder degelijk. Ook de RAT 2 is exemplarisch! De RAT 2 is meer geschikt in een huisleijke omgeving of voor op kantoor. Uiteraard kun je er ook flinke kartonnen dozen mee klein maken, maar het mes is eerder geschikt voor het fijnere werk.

Beide messen laten zich makkelijk openen met de "thumbstud" en geven elke keer het zeer bevredigende en solide geluid van een kwaliteitsmes! Wel veel ofenen, ook omdat nieuwe messen vaak een beetje stroef zijn. Maar dat komt zeker wel goed! Beide messen zijn ook gemaakt uit kwaliteitsmaterialen en voelen zeer goed aan. Ze liggen als het waren gegoten in je hand en de klassieke vormgeving, zowel open als dicht, is steeds een genot om naar te kijken. Beide messen zijn gemaakt in Taiwan (niet China!!!), een land waar de makers van kwaliteitsmerken veel productie laten uitvoeren. 

Welke RAT moet je nou keizen? Welnu: waarom niet allebei? Er is voldoende verschil tussen de messen om elke dag een keuze te maken tussen het mes dat het meest geschikt is voor de "job" die op je agenda staat, en een paar "RATten" is een prachtig bezit voor veel plezier gedurende tientallen jaren, ook om na te laten aan je nakomelingen. Ze zullen er waarschijnlijk om vechten!

En last but not least: wij kunnen de combinatie tegen een aantrekkelike prijs leveren! 

Zie de aparte listings voor de specifieke eigenschappen en videos van de twee messen, en koop ofwel het ene, ofwel het andere, of met deze aanbieding koop ze allebei.

Wat je ook doet, je zult er heel blij van worden, daar zijn we zeker van!

© 2016 - 2023 RotterdamKnives | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel